Visie Club Vibes Maastricht

Waarom Club Vibes?


De overheid bezuinigt fors op cultuur. Musici en hun creatieve producties komen hierdoor in de verdrukking.
Sinds 2009 heeft Estella Kempen Vibes muziek opgestart. Bij Vibes muziek wordt onder andere door een nieuw ontwikkelde methodiek, Muziek Therapeutische Bandcoaching (© 2010, Estella Kempen), de mogelijkheid geboden aan jongeren met een beperking (o.a. autisme) om samen muziek te maken.

Estella doet samen met de Universiteit en Mondriaan onderzoek naar de effectiviteit van deze nieuwe methodiek. De eerste resultaten van haar onderzoek zijn positief. Maar nog mooier is dat enkele van de bands van Vibes muziek al prijzen gewonnen hebben. Zoals Sinister Unicons in april 2014 in Eindhoven.
De ruimte en infrastructuur van Vibes muziek biedt de mogelijkheid voor concerten op de vrije momenten, zoals op de zaterdag en zondag.
Daarom is Club Vibes opgericht. Een plek in Maastricht waar bekende musici én talentvolle jonge musici een podium hebben om hun professie uit te oefenen.


Club Vibes wil een voedingsbodem scheppen, zodat jong talent met of zonder beperking kan integreren met professionele musici. Club Vibes wil ook een bijdrage leveren aan de muziekcultuur, die waardevol is in het bestaan van vele mensen.


Waar bevindt zich Club Vibes Maastricht?

Club Vibes gegevens

Oprichtster Estella Kempen

estella header