Afdrukken

Rock Vibes

Evenement

Titel:
Rock Vibes
Wanneer:
za, 4. november 2017
Locatie:
Club Vibes Maastricht - Maastricht, Limburg
Categorie:
Concerten

Omschrijving

Rikky Rokker Experience Black Label NoN Muziekgieterij 11

Op zaterdag 4 november vindt alweer de 4e editie van het Rock Vibes Festival plaats bij Club Vibes Maastricht. We kunnen alvast twee bands verklappen. Dit zijn Black Label en The Rikky Rokker Experience. We zijn nog in onderhandeling met een derde band. Verder zal ook dit jaar weer de winnaar van de Vibes Award meedoen en de band die de publieksprijs bij de Vibes Award wint. Hieronder alvast een bio van Black Label en van The Rikky Rokker Experience.

Black Label speelt een energieke mix van moderne en old-skool rock/metal in de stijl van Guns 'N Roses, The Pretty Reckless, en Halestorm, gecombineerd met een heftige en dynamische live show. Janine Willms (Echt) op zang, rauw en puur, Marnix van Agtmaal (Maastricht) onbedwingbaar en bezeten op gitaar, Maurits Colen (Roermond) keihard de beste op drums, en Yentl Brandt (Maastricht) overweldigend en donderend op basgitaar. Black Label is gonna BLOW YOUR MIND! Meer over Black Label op facebook en www.blacklabelband.com

The Rikky Rokker Experience is Raymond Reinaerts (lead singer), Anita Aalders (lead & background singer), Daniel Roumen (lead & strum guitar, lead & background singer), Hen Litjens (bass guitar), Manuel Reul (keys), Susanne Pluymakers (lead & background singer) en Jax Kraal (drums) en is ontstaan nadat de Nederlandse hardrockband Avalon in 2009 officieel ophield te bestaan. Na het afscheidsconcert in De Boerderij in Geleen besloot Jax iets te gaan doen wat hij al lang wilde doen, het schrijven van een rockmusical. Nadat een paar nummers klaar waren, was het tijd om een band te beginnen. Meer over TRRE op www.rikkyrokker.nl en op facebook. 

Zaal open 18:00 uur  Aanvang : 19:00

Dagkasse €4.00  e-Tickets €3.50

 


Locatie

Locatie:
Club Vibes Maastricht
Straat:
Heerderdwarsstraat 29b
Postcode:
6224 LS
Plaats:
Maastricht
Provincie:
Limburg
Land:
Netherlands